mandag, juni 05, 2006

Velkommen til Københavneravisen

København K har fået en ny avis. Københavneravisen er en fusion af bydelaviserne Rundetaarn, Frederiksstaden, Grønnegade, Rendestenen og Stræderne. Hver bydel har sin særegne personlighed. Avisen er lækkert designet med et superformat der minder om et mindre tabloid. Laurits Harmer Lassen er ansvarhavende chefredaktør, Jacob Ludvigsen senior editor, og VDN A/S er udgiver.

Københavneravisen kommer i et oplag på 14.000 eksemplarer. Avisen rager op i det stille landskab hvor byens folk bor, arbejder, hygger sig og køber ind.

Læs om Politiets kamp mod ulovlige våben, cafernes uro over udflytningen af universitetet, sommer i byen, evaluering af metroen, forurenede legepladser og meget andet. Tophistorien i Nr. 1 er et interview med bydronningen Ritt Bjerregaard. Hun lover at Købmagergade vil få en belægning der er byens største shoppinggade værdig. Københavns trafikkaos skal bekæmpes med flere underjordiske parkeringskældre uden for centrum og cykelstativer i Indre By.

Københavneravisen bør med anslået 50.000 læsere gå rent ind hos de detailhandelsannoncørerne i det indre København.

Lad den få et langt liv!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Tak for tippet Morten! Har netop set Københavneravisen, og den ser super ud! Flot, uddybende lokaljournalistik professionelt serveret.